Om Drop Dead

Drop Dead kan tilbyde et bredt udvalg af streetwear, urban fashion og accessories til modebevidste mænd & kvinder. Produkterne finder vi over hele verden, hvilket er med til at Drop Dead kan leve op til sin målsætning om altid at kunne tilbyde kunderne spændende varer, som du sjældent finder andre steder. Du kan altid finde de nyeste trends inden for streetwear og urban fashion, der repræsenterer den aktuelle streetwear mode fra den internationale scene.

Drop Dead har eksisteret siden 1994, og der findes 2 butikker i Danmark.

Butikkerne ligger i Frederikssund, i City på Larsbjørnsstræde 16. Drop Dead er en del af Too Shy som er Scandinaviens største distributionsfirma inden for urban apparel og lifestyle. 

Drop Dead er Danmarks mest anerkendte streetwear forhandler og er kendt over hele landet såvel som i udlandet. Med tusindvis af tilfredse kunder og et stærkt navn at leve op til, kan du trygt handle hos os.

Stillo.dk
CO/ Too Shy - ALIS
Rørgangen 12 -3,
Karlslunde 2690
Danmark


Vat : 26107431
Officiel email-adresse: info@dropdead.dk

Vi besvarer e-mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Vi sender en e-mail når en kunde fortryder eller reklamerer
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en e-mail når vi har modtaget varen. I e-mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på dropdead.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.