Dope

Dope

DOPE er opnåelig luksus til den inspirerede og inspirerende. DOPE er en afspejling af en generation, der favner alle former for kultur i søgen efter nye udtryksformer og samtidig opretholde en konstant sensibilitet over for enkelhed og kvalitet. 

Udviklingen af ​​DOPE er så uendelig som udviklingen af ​​dem, der bærer det. Nothing is off limits, DOPE is Always Inspired.

DOPE henter inspiration fra både luksus livsstilen og street kulturen. Deres tøj og accessories  har givet dem masser af følgere fra trendsættere og musik ikoner.

Brandets oprindelige linier har bygget et fællesskab af ligesindede individer. DOPE er mere end blot et brand - det er en livsstil. 

Alt sammen skabt af the Bougie Crew, de stiftende medlemmer af DOPE’s progressive stil og voksende tilstedeværelse i streetwear industrien.

Bougie Crew har gjort og skabt et brand, der allerede i dag er førende indenfor streetwear. Er du ikke ikke enig, så er det jo bare at se en hvilken som helst rapper med den mindste tøjstil - De flasher ALLE DOPE

Du kan se hele vores DOPE udvalg her: