Debut-EP: TJALFE & Zakarias ”Wavey”

TJALFE og Zakarias er gået sammen om at lave EP’en ”Wavey”, der består af 6 helt nye sange.

Seks helt nye sange fra TJALFE og Zakarias blev i nat, gennem EP’en ”Wavey”, udgivet på alle musiktjenester. Udover de to unge sangere, finder vi også et par lidt ældre artister på pladen. På nummeret ”Fendi” finder vi Kenno, som tidligere var en del af reggaeduoen Djämes Braun, der blandt andet storhittede med nummeret ”Fugle”. Udover Kenno, er Mario fra popduoen Muri & Mario, der ellers plejer at få folk til at danse mambo og synge med på nummeret omkring pigen, der tog hans guitar, også at finde på pladen.

Om det er med Kenno eller Mario som feature, er det tydeligt at præmissen for sangene er den samme. TJALFE leverer de catchy omkvæd, der danner rammerne for sangene, som er svære at putte i kasse med andre artister herhjemme.

”Jeg prøver altid at fortælle en historie i mine omkvæd. Der er vigtigt for mig, at budskabet og præmissen for hver sang er indkapslet i omkvædet, men det skal selvfølgelig også være noget, som folk kan synge med på” fortæller den 25-årige sanger, TJALFE og fortsætter: ”Og så synes jeg bare at Zakarias komplimentere min stil og lyriske univers meget godt. Jeg har altid beundret hans evne til at fortælle en historie i sange, så selvom det er mig, der skrevet alle omkvæd på pladen, så er der ingen tvivl om, at den energi Zakarias bringer med i studiet, gør mig til en bedre artist”.

Lyt til “Wavey” her: