Vincent Wood forvandler synergi til energi

Vincent Wood er ude med singlen “Synergi” med budskabet “Sammen kan vi gøre alting større”.

Vincent Wood er en ung dynamisk hiphop-duo fra København, der er klar til at indtage den danske musikscene. I foråret udgav de singlerne “Ovenpå” og “Omkring Mig”. Nu er de klar med opfølgeren “Synergi”, som skyder sommeren i gang med fuld energi.

Med frontfiguren Niclas Preetams spændende tekstunivers og producer Rasmus Gregersens energiske produktioner, formår de at skabe moderne hiphop med fængende hooks, og et forfriskende bud på dansk hiphop anno 2019.

Om singlen fortæller de:

“Vores nye single omhandler det med at man sammen kan gøre ting større. At man er i synergi med sit hold når man er samlet, og skaber en helt særlig energi.
Vincent Wood sammen skaber den synergi, da de to drenge tilsammen skaber en helt bestemtstemning og energi som I kan hører på singlen”.

De to gymnasievenner Niclas og Rasmus har siden sommeren 2017 lavet musik sammen, under aliaset Vincent Wood. Med én EP i bagagen, 3 nye singler, samt et energisk liveband, er de ved at etablere sig inden for genren – Lær dem bedre at kende i bloggens interview her.

Hør “Synergi” på Drop Deads Spotifyliste!