Dobbelt debut-single: FVN “Sunkissed / Mad ting”

FVN udgiver debut dobbelt-single med video.

Den eritreanske Youtube-vlogger-gone-rapper, FVN, tænder op for den danske sommer med det solstik-svedende førstenummer ‘Sunkissed’, som er produceret af Affiliated-producerne 2020&SNDY. Sammen har de kreeret en banger, der vil kunne tænde op for et hvert dansegulv og udfordre et hvert lydsystem i København.
Andet track på udgivelsen er ‘Mad Ting’ – en flabet, minimalistisk gadehymne, produceret af DJ’en og produceren JVC. Ved at skrue ned for brugen af instrumenter på Mad Ting centraliseres opmærksomheden fuldstændigt på FVN’s flow og lyrik og med en let overlegenhed fremviser FVN, at hun er mere end 100% klar til at lege med de store.

FVN er allerede i fuld gang med at kokkerere nye rhymes i studiet og både singler og features vil blive udgivet i løbet af de næste par måneder.

Se dobbeltvideoen og hør dobbeltsinglen!