Feras “Inde eller ude”

Feras er ude med debut-singlen “Inde eller ude”

Rapperen, produceren, sangeren og sangskriveren Feras forlod L.I.G.A i 2015. Siden da har det stået på et par singler med hans sideprojekt AGWA. Men en lille pause skulle der til, inden han nu er klar igen med debutsinglen “Inde eller ude”.

“Inde Eller Ude” er inspireret af afrobeats og mellemøstlige aner, hvor Feras har
rødder.

Singlen er et resultat af, at han er fast besluttet på, at der skal “mere DNA” i musikken, og derfor kan vi forvente varmere og mere personlige tunes i fremtiden.

Feras har siden bruddet med bandet og det daværende label “RE:A:CH”, haft en hektisk tid med at finde en fast producer. Men i al tilfældighed, faldt han over den tyske og tyskboende producer Jan Fries, som har produceret nummeret.

Hør “Inde eller ude” på Drop Deads Spotify-liste!