Mads Christian feat. Bar Z “Dårlig timing”

Mads Christian er ude med singlen “Dårlig Timing” med feature fra Bar Z – En break-up sang fyldt med blandede følelser. 

Man kan i livet være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, men “Dårlig Timing” handler modsat om at være det rigtige sted, på det forkerte tidspunkt. Du har måske mødt den helt rigtige, men i en så ung alder, at du ikke er klar til at gå hele vejen. Men det er stadig den rigtige, så hvad gør man så?

På nummeret giver Mads Christian og Bar Z deres bud på, hvad et break-up kan skyldes, når alt ellers virker helt rigtigt. Mads Christians autentiske stemme og lyd brænder helt igennem og som i tidligere sange (fx Romeo og Julie) pakkes et seriøst emne ind i en livsglad rytmik, der kan få alle i højt humør. Herudover doseres gavmildt med one liners, som garanteret vil give et ekstra smil på læben.

Mads Christian siger:

– “Jeg har afprøvet Dårlig Timing til et par optrædener, og det var
bemærkelsesværdigt, hvor godt den blevet taget imod af et første lyt at være. Publikum fangede både teksten og viben og kunne synge med allerede midt i sangen. Så derfor har jeg glædet mig ekstra meget denne gang, og håber reaktionerne bliver lige så positive, når Dårlig Timing kan høres på streamingtjenesterne og i radioen. For så bliver det en banger, jo! Nå ja,
og som en lille ekstra bonus falder release dato næsten præcis sammen med, at jeg får studenterhuen på. Så det er jo faktisk ok god timing til at få sommeren skudt rigtigt i gang!”.

Hør “Dårlig timing” på Drop Deads Spotify-liste!