Debut-single: Awinbeh “Sway”

Awinbeh springer ud som soloartist på sin debutsingle “Sway”, hvor han genlever de unge år som young man in the city

Nummeret er første kapitel, fra den kommende debutplade, i fortællingen om Awinbehs rejse fra dreng til mand. Sangen tager afsæt i mødet med den opslugende storby, sommeraftener og duggede dansegulve, hvilket tydeligt kommer til udtryk i det pulserende beat. Awinbehs vokal komplimenterer ved at åbne op omkring længsel, hjerte og smerte.

Awinbeh har allerede mange års erfaring i musikbranchen som både producer, sanger og sangskriver. Han har tidligere været frontfigur i bl.a. bandet Silvester, hvor han fandt vej til livescenen på Spot festival, Roskilde festival og i Vega.

Derudover har han skrevet og produceret med en række internationale og danske navne som Alina Baraz, Phlake, Soon og Jada. Med sidstnævnte har han sågar vundet en Steppeulven på nummeret “Keep Cool” (årets sang 2018.).

Hør “Sway” på Drop Deads Spotify-liste!