Caribien møder Amager på nyt sommertrack fra Oochie med RH som feature. 

Tvillingerne Mark og Tim fra Amagers berygtede Urbanplanen forener under kunstnernavnet Oochie deres caribiske rødder og amagerkanske opvækst på singlen “Fotogen”.

På singlen inviterer Oochie hjem for at se film og lægger ikke skjul på undertonerne.

Oochie laver flamboyant klubmusik med tekster, der skildrer det utæmmede og ustyrlige ungdomsliv. Deres caribiske ophav farver lyden og bringer varmen og rytmerne frem i de ellers lidt hårde beats, som kendetegner Oochies urbane pop.

Navnet betyder tvilling på papiamento, det lokale sprog på øen Curaçao, hvorfra moren stammer. De enæggede tvillinger både bor og arbejder sammen, og de er i det hele taget uadskillelige – på godt og ondt: 

– “Nogle dage er bedre end andre”, siger Mark ærligt om at arbejde så tæt sammen med sin tvilling, og Tim giver ham ret og fortsætter: “som enæggede tvillinger har vi en særlig kemi, og vi komplimenterer hinanden med vores forskellige styrker..”, “..og svagheder”, tilføjer Mark. “Og i de ganske få perioder hvor vi har været væk fra hinanden, er vi kun blevet tættere”.

Hør “Fotogen” på Drop Deads Spotify-liste!