Nikotin nævner intet mindre end 35 film på ny single “Sceneskræk”

Nikotin er rap-koncepternes ukronede konge. 

”Lever i en ”Underverden” fuck hvad alle andre siger / Jeg vil finde ”Guldkysten” inden jeg er ”Far Til Fire”, Nikotin.

De største helte, Blå mænd, Blinkende lygter, Krummerne, Klovn, Rejsen til Saturn… og listen af danske film bliver kun længere og længere, når Nikotin endnu en gang let og elegant går i krig med det cooleste rapflow og i løbet af 3.12 minutter nævner intet mindre end 35 danske film.

Der er ingen tvivl om, at Nikotin er rap-koncepternes ukronede konge med skarpe tekster ofte opbygget efter schemes, og når gode gamle producer, Ezi Cut, (Tupac, L.O.C, Jokeren, House Of Pain m.fl.) sætter sig bag pulten, kan der kun opstå sprød magi.
Lyt også til teksten på nummeret “ABC”, hvor han rapper sig igennem hele alfabetet fra A-Å og i andet vers kommer igennem tallene fra 1-20.

CUT!

Hør “Sceneskræk” på Drop Deads Spotify-liste!