GUSBBB debut-single “Op”

Ung, multikreativ debutant leverer originalt sommerhit.

GUSBBB med det borgerlige navn Gustav Bjerre – er en ny ung, dansksproget og multikreativ artist, der bevæger sig inden for urban-genren. Her sætter han sit præg på moderne dansk rap og trap-produktioner med en flydende, tung og melodisk vokal.

GUSBBBs debutsingle ”Op”, er med sin friske og positive sommervibe, inspireret af store danske artister som Kesi, Benny Jamz og Gilli. Det kan især høres på måden hans catchy melodier møder hårdtslående lyrik.

Udover musikken udforsker GUSBBB også sin kreative side, gennem sin passion for det visuelle og grafiske. Han arbejder dagligt med grafisk arbejde og har gennem de sidste par år designet covers for nogle af landets førende artister, heriblandt de førnævnte inspirationer. Han har en helt klar vision og visuel identitet for sit eget artistbrand.

Hør “Op” på Drop Deads Spotify-liste!