Video: Cxrtier “Dobbelt op”

Cxrtier har dobbelt op på guap i ny video, hvor han bliver opvartet af en buttler på et slot med sine venner.

CXRTIER har slået sig fast, som et af de førende navne i det danske trap-miljø på singlerne “Taskens år” og “#4kædercxrti”. Med en tung bas, hårde 808’s og et selvsikkert flow, har han for alvor udfordrer rammerne for, hvordan man laver hip-hop i Danmark.

Nu er han klar med singlen “Dobbelt op” – en sang om penge og om at have ingen bekymringer. Cxrtier rapper:

– “Tæl min guap, dobbelt op… kassen den går op, og jeg rig ja, det så befriende”.

Se videoen!! Som er directed af Adam Tellman. 

CXRTIER er tidligere forsanger i et heavy metal band og den baggrund skinner især igennem ved hans liveshows. Han er vant til at give ekstremt energi-fyldte shows, der på mange måder minder om både Playboi Carti og Travis Scotts shows, da de stadig var nye på den amerikanske hip-hopscene.
Den unge rapper fik øjnene op for hip-hop genren, efter en periode hvor han havde turneret det meste af Europa tyndt med sit daværende metalband. Her var det specielt den amerikanske trapbølge, der fangede hans interesse med sin rå og upolerede lyd. Herfra begyndte han så småt at producere sine egne beats og derefter også at rappe over dem.