Video: Ida Ambrose & Raggateers “We will overcome”

Ida Ambrose & Raggateers er ude med singlen “We will overcome” fra kommende ep. 

Et tilfældigt møde på reggae klub i København tilbage i 2016 skulle blive starten på den kreative rejse, som bragte sanger Ida Ambrose og bandet Raggateers sammen i en smuk blanding af reggae, roots, dancehall, afro-pop, soul og RnB.

Deres første single fra den kommende ep hedder “We will overcome”. Nummeret er en opsang, til den verden vi lever i og kommer med en satirisk video til at understøtte budskabet – se videoen!

Ida Ambrose er en dansk/gambisk sangeringe. Hun har været en del af den danske reggaescene i mange år og blandt andet vundet “Celebrate Africa’s next upcoming artist” i Danmark. Støttet af bandet Reággateers, der består af trommeslager Uffe Olsen, guitarist Flemming Hjort, bassist Jesper Mogensen og på keys Tormod Holm.

Eksperimenterende med ny musik både lyd og genre har de fundet deres egen personlige lyd og energi, hvilket har været vigtigt i den kreative proces og målet med musikken.
For at gøre bandet til en helhed, er alle medlemmer med til at lave musikken. Ida Ambrose er ikke bange for at putte hende selv i baggrunden, og lade musikken taler for sig selv.

Lyrikken er inspireret af vores hektiske verden, som den ser ud nu med både op og nedture.