Jahki Spooks “Leave me lone”

Jahki Spooks er forholdsvis ny på den danske musikscene, hvor han virkelig formår at være sig selv.

Vi har fået os en lille snak med Jahki Spooks om hans musik og nye single “Leave me lone”.

“Leave me lone er et track lavet til dem, som godt kan lide at give den ekstra gas, når de lytter til musik. Folk der godt kan lide at rage, sangen er meget inspireret af Sheck Wes Mo bamba, da jeg følte ,jeg havde brug for en god moshpit sang. Lyrikken er meget overfladisk, men handler mest om, når man har sin dame, som ikke er så glad for at rage, men gerne vil have man skal tidligere hjem fra byen, så siger man fuck telefonen, lad os bare rulle med mit squad fuldt ud!”. 

Bag kunstnernavnet er Simon Jia med rødder i Kina. Født og opvokset i Glostrup, senere flyttet til København, men som nu bor i Beijing for at prøve et anderledes marked af.

Han fortæller:

“Jeg er opvokset i mere råt kvarter, så begyndte tidligt at interessere mig for hiphop. Jeg startede nok med at lave musik, da jeg var 14 år gammel. En stor del af min omgangskreds laver musik (Affiliated), så der har altid været nogen til at sparre musikken med.

Meningen med at lave musik for mig er at inspirerer flere unge specielt af Asiatisk herkomst til at lave musik og turde være dem selv, da for nogles baggrund godt kan være en svær vej at gå.

Min musik er eksperimenterende. Mest inspireret af hiphop og trap og så blandet med mange forskellige genre for at kreere noget nyt, men det må samtidigt ikke være for fjernt.
Jeg har sammen med min producer Laybach prøvet at skabe en vibe, så når folk hører vores musik, får de en følelse af energi eller good vibes. Min tidligere single “Candy Crush” er en mere blød good vibe sang, men jeg har også nogle mere trapped sange på vej, som lægger lidt mere aggressivitet på bordet, som for eksempel den nye”.

Hør “Leave me lone” på Drop Deads spotify-liste!