Fest med Isaac på debut-singlen “Distortion”

Isaac: “Distortion er en sang til alle dem, som kender til det tilfældige møde med den søde pige eller dreng”.

Isaac er en ny 24-årig urban-artist fra København. Hans nye single ”Distortion” er et soundtrack til sommeren og gadefesterne, med en frisk og chill vibe, der blandt andet drager inspiration fra artister som Xander, Emil Kruse og Joey Badass.

Tracket er produceret af Fabian Mazur og blander elektronisk lyd med akustiske trommer og autentisk bas. Han tager sjælen fra Florida-scenen ind i den danske urban-genre, samtidig med han bruger melankolien set hos de store R&B og Hip Hop kunstnere fra Canada.

– ”Det er mit liv, som driver musikken og uden oplevelser og erfaringer er det næsten umuligt for mig at skrive. ’Distortion’ er en sang til alle dem, som kender til det tilfældige møde med den søde pige eller dreng på Skt. Hans Torv eller Sønder Boulevard”, forklarer Isaac.

Hør “Distortion” på Drop Deads spotify-liste!