Mixtape: Sjak.wav “Danmarks mest luskede mixtape

Sjak.wav er ude med mixtape – med alt fra urban gaderap til dybtfølte trap-ballader og moderne diskorap. Oplev det hele live på deres .wav-scener under Distortion, som udover god musik støtter den indiske tågeskov, Khasi Hills Cloud Forest. 

Sjak.wav er et mindre kollektiv bestående af producere og rappere fra København, som hver især bidrager til en divers og kontrastfyldt musikstil på tværs af flere forskellige genrer.
Kollektivet har udgangspunkt i urban-musik, og de formår med deres buldrende produktioner samt hårdtslående tekstunivers at skabe en eksperimenterende, men helstøbt musikstil i et dansksproget regi – sjak.wav er et musikalsk og følelsesmæssigt udtryk af københavnsk gadekultur med alt, hvad det indebærer.

Debutmixtapet arbejder i alle nuancer af det følelsesmæssige spektrum med alt fra urban gaderap til dybtfølte trap-ballader og moderne diskorap. Med de kontraster får man indblik i det unge københavnske byliv, og alle de følelser der hører med. Mixtapet har en genrebrydende og grænsesøgende sårbarhed, men også en frembrusende og underholdende umiddelbarhed. Mixtapets forskellige nuancer giver lytteren mulighed for at tage sjak.wav med til de glade ubekymrede stunder, men også de tunge og kontrastrige dage. Det er en skildring af livets hastighed som ung, samt det omtumlende indtryksrige gadeliv, som København anno 2019 indebærer. sjak.wav etablerer sig som et udtryk for den pulserende ungdom, samt bagsiden af byens mønt.

Hør “Draco” fra mixtapet på Drop Deads spotify-liste!

Ny scene til Distortion 

Sjak.wav har også en scene til Distortion under navnet .wav scenen. Med hele to scener, på henholdsvis Nørrebro og Vesterbro, kan man her få lov at opleve et bredt spektrum af lokale rappere, DJ’s og artister, vævet sammen i én stor hyldest til alt det der er musik i København anno 2019. Her kan du høre din næste yndlingssang, imens du bestiller din næste drink og finder din næste sommerflirt.

Derudover har scenen for første gang i Distortions historie hovedfokus på at bringe miljø og fest sammen.

Vi har snakket med Maria Breitenstein og musikerne fra Sjak.wav, som står bag scenen.

Fortæl os om .wav-scenen?

– “Vi håber på, at kunne skabe et mere miljøvenligt Distortion i form af prisvenlige drinks, hvor vi i samarbejde med Global Climate Institute, donerer et træ for hver solgte drink. Med hjælp fra artister som Omar, Shambs, 25/8, FadiFahFah, Nikotin, Lille Høg, AtlPete, ni99ernislæden, sjak.wav, og CXRTIER, håber vi på at afholde en mere miljøvenlig fest som samtidig bidrager til den københavnske musikkultur”.

Hvorfor skal man komme forbi .wav-scenen?

– “Sjak.wav er et københavnsk musikkollektiv, der eksperimenterer med lyd på tværs af genrer. Fælleskabet har i en længere periode haft som mål at bidrage til den Københavnske musikkultur. Bevæbnet med et diverst line-up, med alt fra lokal rap til hårdtslående og buldrende produktioner, vil der med sikkerhed blive sat gang i gaden. Sjak.wav er derudover albumaktuelle med deres debutmixtape, som udkom d. 17. maj.
Scenen har som tidligere nævnt fokus på bæredygtighed, og vi vil derfor sammen med Global Climate Institute sørge for, at der ved hver solgte drink bliver plantet et træ i Nordindien. Eventet har til formål at være med til at genskabe den indiske tågeskov, Khasi Hills Cloud Forest, som er kraftigt truet af nedbrydning og skovrydning. Projektet være til gavn for både lokalbefolkningen, naturen og det globale klima”. 

Line-up

Nørrebro d. 29. maj, Nørrebrogade 70:

16:00 – HuscherDaddy
16:45 – Lille Høg
17:30 – Fuckertribe (25/8)
18:30 – Shambs + 912
19:15 – Natasja Califano
19:45 – sjak.wav
20:15 – Kons On The Run & HDN
21:00 – Momento Mori

Vesterbro d.30 Maj, Haderslevgade 12:

16:00 – FadiFahFah x Nikotin
16:30 – CXRTIER
17:00 – John Vincent
18:00 – High Graid x DJ JM
19:00 – Natasja Califano
20:00 – Omar x Josva
20:30 – ni99ernislæden + AtlPete og 28
21:00 – HuscherDaddy

21:30 – sjak.wav

Links til facebook-events: