Mund de Carlo & Barbara Moleko går nye veje på fælles track

”Når vi vælger en vej, uden at vide hvor den fører hen,

begynder vi at huske, hvor vi kommer fra”.

Rapperen Mund de Carlo har netop udgivet nummeret ’Ud af mit hoved’, som gæstes af Barbara Moleko. Et ærligt og lyrisk stærkt udspil om at holde balancen når ens omgivelser skubber på fra alle sider.

”Der sker så meget rundt omkring os, at det indimellem kan være svært at finde sig selv. Vejene er nærmest lagt ud for os med skarpe meninger og god idéer på hvert hjørne, der trækker os i en retning. Paradoksalt nok fører det aldrig nogle vegne. Så når det larmer mest har jeg bare brug for at trække hætten over hovedet, lukke mig inde og gå i en stor fed bue uden om fodsporene. For når vi vælger en vej uden at vide hvor den tager os hen, begynder vi sjovt nok også at huske. Hvor ivrige vi er, for at undslippe alt det dramatiske støj. Kun for at finde den ubetingede ro, som til tider har været svær at få fat på. rejsen for at finde plads til at øve . Det har ikke været nem, tværtimod. Det har være mere en udfordring end en kamp.

hvor vi kommer fra”. – Mund de Carlo.

Musikken til ’Ud af mit hoved’ er produceret af Milad Genius fra Struglaz og Jazz Bhandal, som også begge stod for lydsiden på Mund de Carlos seneste album ”Hovedet på blokken” fra 2018. Barbara Moleko er lige nu aktuel med singlen ’Volume’, og kan opleves på bl.a. Smukfest til sommer.

Musikvideoen til ’Ud af mit hoved’ er lavet af Bears In Tuxedos Productions og Asilia Media i samarbejde med Street Studies, der arbejder med det kreative byrum og involvering af lokalområder.

Om samarbejdet siger formand Steffen Grey:

“Vi blev præsenteret for et fedt oplæg der matcher det kreative arbejde vi har fokus på for tiden. Først og fremmest er det jo for os en hyldest til et lokalområde at to så dygtige artister bruger området som setting til deres vigtige budskab. Sådan en video og teksten giver en vej ind i en lang række relevante dialoger – I de unges øjenhøjde”.

Hør ’Ud af mit hoved’ her: https://youtu.be/zkLv6pXMDhk