Debut-single: ABEL “XOXO”

ABELs debut-single “XOXO” har kærlighed og flirt i luften.  

ABEL har med kompromisløse og personlige tekster om livets op- og nedture  evnen til at fortælle historier om festen med vennerne, og når kærligheden rammer – med en snert af sarkasme, men altid med nærvær og nerve.

”XOXO” er energisk og fortryllende og minder mest om en tur til eksotiske strande. Han formår at skabe en kontrast mellem tekstunivers og de instrumentale genialiteter.

– ”Det er et nummer, som tager udgangspunkt i kærlighed og flirt”, siger ABEL. 

ABEL med det borgelig navn Lucas Dannow er bosat i København og er siden sin debut på Soundcloud begyndt at modtage branchens anerkendelse og efterspørgsel – og er oftest spillet på P3 Vidundergrunden, hvor han høster store roser.
Og de to garvede radioværter Vibe og Volmer er også enige om følgende udsagn, og har tidligere udtalt; ”ABEL bevæger sig udover det normale rap univers eller det normale hiphop/beat univers”. 

ABEL samarbejder med producerne Lille Høg, JenneJenne og ES. Sidst nævnte blev til ved en åben invitation under et besøg i netop Vidundergrunden, hvor han opfordrede og inviterede ABEL til en session live i radioen.

ABEL er klar til at definere og give et nyt take på genren og lyden af 2019.

Hør nummeret på Drop Deads Spotify-liste!