Salazar – kapitel 2 “Drinks”

Salazar er i sine følelser på 2. kapitel af sin kærlighedstriologi, der er en del af hans kommende projekt “Fra hjertet”.

Triologien er bygget op omkring et forhold – med starten af forelskelsen, midt i forelskelsen og til sidst efter forelskelsen, hvor man er gået fra hinanden. Men  skal forstås bagfra.

Kapital 2 ”Drinks”, finder sted før kapitel 1 og forsøger at formidle de umiddelbare tanker, der florere i hovedet på en ung mand, en en ung mand umiddelbare tanker, der florerer i hovedet på en ung mand, som netop har mistet sin store kærlighed. Hvordan sorger forsøges at blive drikket væk i en sky af kaos og ligegyldighed, parallelt med at han prøver at finde sig selv i en helt ny virkelighed, end der lige før var tegnet helt tydeligt op.

Om nummeret fortæller Salazar:

– “Den handler om én periode i mit liv, hvor jeg virkelig havde svært ved at finde en mening med det hele. Om de følelser jeg gennemgik, og de tanker jeg havde på det tidspunkt. Nummeret er faktisk det første jeg lavede med Malthe (producer) og Andreas (sangskriver) og betyder en hel del for mig. Jeg har godt været klar over, at den viser en helt ny side af mit musikalske univers, end hvad jeg før har vist, hvorfor jeg også har været ekstrem nervøs for at udgive den.
Det har været super angstprovokerende at vide, at den skulle ud. Men jeg er rigtig stolt og glad for resultatet. På det her projekt er jeg vildt meget i mine følelser. Men det er oplagt. Jeg vil have lov at være mig, et menneske, af kød og blod og ikke mindst følelser. Og det er vigtigt for mig at stå ved, hvem jeg er, og hvordan jeg har det. Man kan godt sige, at det er et terapeutisk projekt, for jeg har virkelig fået gennemarbejdet nogle ting. Jeg håber at det kan resonere hos nogle mennesker, der måske går med de samme tanker og bane vejen for en dialog om følelserne.

Læs mere om kapitel 1 og hele projektet i bloggens interview med Salazar. 

Se videoen til “Drinks” og find sangen på Drop Deads Spotify-liste!