Distortion annoncerer alle scener – med kæmpe ny urban scene

Antallet af musik-scener på Distortion er faldet fra 25 til ca 12 per dag i år. Dette er dog med til at sikre kvaliteten i de scener der så er tilbage. Der er kommet nye scener på banen, som vi aldrig har set før – scener som er med til at gøre Distortion endnu mere urbant og unikt end andre år.

Det nye urbane medie KULTUREN holder kæmpe-fest på Blegdamsvej, i samarbejde med UNIDENTIFIED, med store internationale navne som Tierra Whack (US) og slowthai (UK), samt vores alle sammens lokale trap-favoritter K-Phax, Michael Williams, Baby Bino og Lillebittebock. Hele line-uppet kan ses ovenfor, hvor det er tydeligt, at vi er garanteret en gigantisk urban-rap fest.

En anden nævne-værdig scene der skiller sig ud fra dette års program er Sjak.Wav-gruppen, der har deres helt egen scene, som både kan findes på Nørrebro og Vesterbro. SJAK.WAV er Københavns helt eget nye hip-hop kollektiv, der har værdier med som fællesskab, diversitet og bæredygtighed. Line-up inkluderer bl.a. Roskilde-aktuelle Shambs, CXRTIER, 25/8, Omar x Josva og selvfølgelig Sjak.Wav selv.

Derudover er Not3s blevet tilføjet til line-uppet på Rådhuspladsen.

Se hele Distortions fulde line-up her.