Sandra Hussein er parat til at ta’ Denmark med storm med den ene single efter den anden

Med årene som dansk rap har ændret sig, og Gilli, Kesi og Sivas har placeret sig på hitlisterne herhjemme, kan man spørger sig selv – Hvor er kvinderne henne i genren? Det er Sandra Hussein svaret på.

Sandra Hussien er parat med sin tredje udgivelse “For Mig Selv”. I sangen synger hun om uforløst kærlighed. Du kan bl.a høre hendes rødder fra Palæstina og Polen i hendes musikalske udtryk.
Sandra Hussien lader til at være en af de få kvinder på scenen, der på trods af musikbranchen er en mandsdomineret arena, viser sit værd.

Den ørehængende og talentfulde 26-årige artist, Sandra Hussien, som har arbejdet sammen med Basim, Blak og hitmageren Balken – og features med de brandvarme talenter Danni og RH, udgav sidste år hendes første single “Don Don”, der ramte bredt og som også i øjeblikket har opnået over en million streams på Spotify alene.

Det var også her, at Sandra Hussein begyndte at modtage kommentarer fra sine fans, der for alvor savnede lyden af en kvinde der turde at stå frem i dansk rap og urban.

Essensen i Sandras sange er ikke til at tage fejl af. I sangen “Don Don” hører man om en kvinde, der har sat en grænse for, hvad hun gider at finde sig i fra mænd. Hvis den grænse overskrides, så kan man glædeligt, som kvinde synge med på omkvædet: “Vi to Don Don”. Vi har altså at gøre med en stærk og selvstændig kvinde, der kender sig selv og sine grænser.

Udover det er  Sandra også skuespiller, og har været med i filmen Nordvest fra 2013 side om side med Gustav Dyekjær Giese, Roland Møller og Kidd. Hun har desuden en rolle i den danske dramaserie Gidseltagningen, som sendes nu på kanal 5.

I kan høre sangen her!