Anderson .Paak tilbage med et nyt album: “Ventura”

Efter hit-albummet “Oxnard”, tilbage i November 2018, er Anderson .Paak klar til at funkify streaming-tjenesterne med albummet “Ventura”

Vi kender ham fra hans hit-single “Tints” fra albummet “Oxnard”, med Kendrick Lamar som feature. I dag udgav den funky rapper og blues-sanger, Anderson .Paak et helt nyt album. Ventura, den dejlige solstråle-kyst-by i Los Angeles hvor Anderson .Paak, som ung fandt sin indre muse for musikken afspejler hans nye album, med samme navn “Ventura”.

Signeret hos Aftermath, har Anderson .Paak skrevet succeshistorier med den verdenskendte producer, rapper og pladeselskabsejer Dr. Dre. Her har Dr. Dre også produceret .Paaks tredje album “Oxnard” som er en followup til hans nye album “Ventura”.

“Ventura” adskiller sig fra .Paaks tidligere og tredje studiealbum “Oxnard”, da den er mere soul-funkified end hiphop-belagt. Her i “Ventura”, minder den meget mere om “Malibu”, som er et af .Paaks første album tilbage i 2016. Ifølge .Paak er “Ventura” en;

“70s soul-inflicted record” – Anderson .Paak

Med features fra Outkast-rapperen André 3000 og den afdøde G-funk sanger Nate Dogg , som er kendt for sine melodiske rim, har Anderson .Paak igen ramt hit-listerne på streaming-tjenesterne.

Anderson .Paaks første single, der udkom før albummet “Make It Better” gav os en pre-taste for hvad albummet ville være som. Det er ikke nogen hemmelighed, at Anderson .Paak formår at ramme sjælen på sine lyttere, da han bringer “King of Motown” sanger Smokey Robinson med på tracket.

 

Anderson .Paaks album Ventura kan streames på YouTube, Tidal og Spotify.