Britisk rap sensation giver koncert: Geko kommer til København

Så kan der godt sættes kryds i kalenderen!  Fredag d. 3. maj 2019 bliver en dag, hvor UK-rappen indtager København.

Den britiske grimerapper Geko giver koncert på spillestedet og natklubben RUST i indre København.

Det er ikke første gang den unge rapper besøger Danmark, han var også at finde til Redbull Sound Select Danmark i 2017.

Nu er han tilbage igen med den samme elskede afrobeat-inspirerede lyd. Hans stil indeholder både træk fra hip hop og grime-genren, som falder rent ind i den moderne og urbane musikkultur.

“Jeg synes ikke man kan snakke om britisk hip hop uden at tale om Geko. Hans blanding af afrobeats og grime passer rigtig godt, til de ønsker jeg oplever blandt vores gæster, så derfor synes vi at det var på tide, at han kom til Danmark igen”, fortæller chefen for natklubben RUST Oluf Valdemar Nielsen.

Geko slog igennem med storhittet ‘Baba’, som rammer 12 millioner views på Youtube. Ovenikøbet fik hans nyeste track ‘6:30’ hele 3 millioner views på blot én måned.

Rapperen fik sin første pladekontrakt som 13-årig og er den yngste rapper der nogensinde har optaget en BBC Radio 1 Fire in the Booth Sessions sammen med én af de største britiske DJ’s og producere, Charlie Sloth.

Det er ikke ofte RUST kan præsentere UK hip hop på plakaten, men i 2019 kan besøgende forvente endnu mere fra det britiske. Blandt andet gæster sangerinden Etta Bond spillestedet i marts.

Koncerten med Geko fredag d. 3. Maj på RUST begynder kl. 20.00.

Køb billet via biletto.dk 

Læs mere om begivenheden her