KCL The Process

KCL The Process

Den første kvindelige DMC vinder, party-starter og turntables specialist KCL har lige udgivet en EP der hedder The Process, hun fortæller os lidt om den her;

Hvor kom inspirationen til pladen fra?

Før har jeg kommet med et mixtape ca. hvert andet år, og så har jeg gået og gerne ville producere og så jeg talte med min ven og kollega Sicknature, som forslog at jeg lavede en EP med nogle danske rappere. Hvor jeg tænkte ”ja det er sgu en fed idé”, og nu hvor tanken har ligget groet i længere tid, så gjorde jeg det.

Jeg er inspireret af Funk og den gode gamle skole, hvor jeg kommer fra.

Hvordan var processen?

Den har været enormt sjov, men også udfordrende. Jeg havde lidt beats i forvejen, som jeg havde tænkt mig skulle på pladen og så selvom jeg har produceret før føltes det nærmest nyt, hvilket var fedt. Og så valgte jeg nogle fede danske undergrunds rapper, der rapper på engelsk for at repræsentere Danmark, nu hvor det er her man kommer fra, og så tog jeg den derfra. Det er sjovt at jeg kan høre, rent teknisk, hvilket nummer jeg lavede først og hvilket jeg lavede sidst, bare på denne EP har jeg rykket mig meget. Hele projektet har været en process og ikke mindst har det været en udviklings process for mig som producer, så derfor er pladen døbt ”The Process”.

Hvad er det næste skridt?

Jamen jeg skal optræde rundt omkring i europa men primært uden for landets grænser. Og så bare vent, der er fede ting på vej !

 

Der er udgivet en video til et af numrene på EPén, check det ud her;

Hvis I skulle have gået glip af The Process Ep’en, så check den ud på links forneden.

Facebook: 

https://www.facebook.com/KCLMUSIC/

Instagram:

https://www.instagram.com/katrine_kcl/

Gratis Dowload Links:

https://soundcloud.com/kcl1976/sets/dj-kcl-the-process

https://djkcl.bandcamp.com/album/the-process

Spotify:

https://open.spotify.com/album/4n85J5bmO3ZEktrvDlfFls?si=yh4KDz2hTZWG6SdzkrOxwg&fbclid=IwAR2qPh7MUm3kBtkv2uzCjH5Kykjbe-WPwtp_Gluwju7olyB74e6ltPQizLM

Kontakt:

kcllert@yahoo.dk