Delahoia er ude med et tungt album

Delahoia (デラホイア)

Delahoias album “Harakiri Sayonara” er en afspejling af nattelivets gråzoner, kærlighedens afgrund og København set gennem et filter. Det tungt vibrerende lydunivers, inviterer lytteren med på en regnvejrsdag i Tokyo, hvor kærligheden er lost in translation, og humøret hele tiden svinger mellem eufori og modløshed.

Som sagt er albummets navn Harakiri Sayonara (切腹さよな), og med disse to linjer signalerer Delahoia, at han vil leve under sine egne vilkår og derfor hellere vil begå harakiri (ære-relateret selvmord) og sige sayonara (farvel forevigt) end at blive “taget” af, hvem end han nu måtte referere til.
På albummet er der også en sang at finde af selvsamme navn, så det er tydeligt, at dette er et ret gennemgående emne igennem albummet og artistens selvforståelse som helhed.
Lyrikken spejler Delahoias verden med hurtige og kontante bars, tvetydige ordspil og referencer som tvinger lytteren til at tænke sig om. Inspirationen er hentet fra det sydlige USA’s bastunge lyd, Kanye West og et forlist forhold.

Albummet har gæsteoptrædender fra de unge rappere Baby Bino, Tyrees Tyr og CXRTIER. Folk, der i forvejen er forholdsvis velkendte, men som man fortsat skal holde øje med i fremtiden.

Tjek hans album ud!!