LeJit har lavet den ultimative “make up-song” med hans nyeste single “No Words”

LeJit er igen single aktuel. Denne gang har han formået at lave det, han selv beskriver som den perfekte “make up-song”. Sangen bevæger sig lidt i samme univers som hans store hitsingle “Know It’s Hard”, som på nuværende tidspunkt nærmer sig 500.000 streams på Spotify alene.

Vi kender det alle sammen fra vores venners eller egne forhold – Nogle gange går det op, nogle gange går det ned. På hans nyeste single “No Words”, beskriver LeJit følelsen, man står med, når man endelig bliver forsonet igen, efter at have været oppe at diskutere.

Jordan Murphy, som han hedder når han ikke laver musik, er opvokset i Danmark, men med internationale rødder. Dette kan tydeligt høres, når han let og elegant synger eller rapper sine tekster henover følelseladet og til tider tunge beats.

LeJit er 16 år gammel og har altid været musikalsk, men har de sidste par år arbejdet målrettet med sin musik, hvilket kulmineret i sommers med en koncert på RUST med over 400 mennesker.

Hør “No words” på Drop Deads spotify-playliste!!