Dada er ude med ny EP, der afdækker hans tidligere forhold

“Fra single til forhold til single” – Dadas nye EP “To børn” består af 6 sange, som symboliserer de forskellige faser, som Dada har være igennem personligt. 

Siden Dadas seneste single “Djengis khan” han han været mere fokuseret på at finpudse sin teknik og sin lyd, hvilket tydeligt kan høres på den nye ep.

Hvad er histoiren bag ep’en “To børn”

– “To Børn” er lavet af mig, Andreas odbjerg og Steffen Aba. Alle sangene er lavet på sommerhusture, én af gangen pr sommerhustur, hvor hver sang altid reflekterede det stadie i forholdet, jeg og min daværende kæreste var på. Det er alt sammen et år siden nu.
Da vi tog sangene op og hørte dem kontinuerligt efter hinanden, endte de med faktisk at fortælle hele forholdet – en rejse gennem en forelskelse, jeg oplever med et andet menneske og min håndtering af det. Fra single til forhold til single.

Når jeg hører det i dag, står jeg inde for alt, jeg gjorde og sagde, men jeg havde handlet anderledes i dag. Titlen “To Børn” opstår af det nye perspektiv, som erfaringen og tiden har givet mig efter, at sangene er lavet. Jeg ser tilbage på os som to børn, der prøvede at navigere i noget meget nyt sammen. Vi føltes os meget voksne imens, helt klart. Men i realiteten.. nej”.

Hør nummeret “Gør det forbi” fra ep’en på Drop Deads playliste