Ny dansk rapper sigter efter internationale højder

Vi på Drop Dead fik snakket med den unge Rapper Matteo om hans debut sang “The Process”.

Hvad gav dig inspirationen til at skrive denne her sang.

– “Inspirationen til “The Process” kom, fordi jeg ville fortælle om og værdsætte processen fra ét sted i livet til et andet. Første vers omhandler relationer mens det andet omhandler mit syn på “konkurrencen” og den nye generation af mumble rappers. Det er to forskellige former for overgange, men de deler det faktum, at det handler om at gå fra et sted til et andet. Hooket er ligeså inspireret af den selvsamme idé, hvilket kan høres på lyrikken: “We all gon’ go through / Hard times man I told you / But as long as I can hold you / I’m feeling good, that’s the whole truth. I det store perspektiv handler det også om min generelle process, fra ukendt amatør artist til det professionelle og velkendte stadie jeg gerne vil opnå inden for de kommende år”.

Hvem er du som rapper ? 

– “Matteo C. Taddei er en ny up and coming rapper fra københavnsområdet, hvis primære inspirationer kommer fra anerkendte rappere som Drake, Kendrick Lamar og J. Cole.
Han formår både at skabe følelsesmæssige kærlighedssange med elementer fra R&B genren og samtidig mere gammeldags anlagte hip-hop tracks, hvor lyrikken og historien er i fokus. Han har for nyligt udgivet den benhårde single, “The Process”, som tydeligt illustrerer hans kvaliteter inden for både flow og den engelsksprogede lyrik; med andre ord viser tracket altså stort internationalt potentiale. Sangen kan streames herunder”.

Se videoen til “The process”!!!