SonReal kommer på Rust

Den Canadiske rapper SonReal kommer til Danmark, den 2. nov. Sonreal blev som helt ung inspireret af store rappere fra Brooklyn, og begyndte derefter at producere natten lang. Brooklyn er kendt for store kunstnere som Master Ace, AZ, Mos Def og Skyzoo, så der er lagt op til det helt store hvis man vil gøre kunsten efter.

Ikke destomindre har SonReal sikret sig to Juno nominerede udgivelser. Juno Prisen kan bedst sidestilles med den danske DMA, og er klassificeret som Canadas fornemmeste musikpris. Disse nomineringer har han gjort sig fortjent til igennem hans mange gratis udgivelser på nettet.

Everywhere we go er med sine 19 mio afspilninger SonReals største sang. Ved siden af den har han lavet nummeret, No Warm Up, der har sikret hele 3 mio afspilninger. Hans måde at rappe på er meget unik, og det bringer stærke associationer til den Amerikanske rapper og sanger Oliver Tree. Begge leverer de rap på en ny og spændende måde, og i en skarp blanding med bl.a. sang og elektroniske produktioner.

Musikvideoerne er sjove og oftest en smule komiske i deres udtryk. Der synes at være opstået en hel ny måde at skyde musikvideoer på i nyere tid. Særligt musikere som Oliver Tree og SonReal gør brug af dette. Musikvideoerne gør det visuelle indtryk enormt godt at se på, sammen med et lækkert new school flow og et godt tag på musikken.

Alt i alt er det en spændende opløftende stemning SonReal kommer med. Han har taget det bedste fra det gamle rap, og mixet med nyere mere moderne produktioner og leveringer. Du har nu muligheden for at opleve ham den 3. november på Rust natklub, hvor han lover at levere et brag af et show.

Billetterne kan findes her, eller købes i døren på selve aftenen. Skulle du have lyst til at tjekke op for deres begivenhed, så følg linket her.

Vi her på redaktionen kommer ihvertfald uden tvivl til at rocke med den 3. november.

Du kan se sangen Everywhere we go lige her