Vinnie Paz The Pain Collector

En af mine absolut yndlingsrappere Vinnie Paz, kendt fra gruppen Jedi Mind Tricks, har netop droppet hans længe ventede album The Pain Collector. Vinnie Paz som kommer fra Philadelphia, er kendt for hans hårdtslående bars og ofte kontroversielle synspunkter. Han berører samfundskritiske emner, og holder sig ikke tilbage, når han først træder ind i boksen. Han er kendt for at foragte det såkaldte ”mumble rap,” og erindrer tiden med hårdtslående boom bap. Han mindes dagene hvor han gik ned i hans lokale plade pusher og købte lp´er, for derefter at åbne dem med et barberblad, for ikke at skade frontcoveret.

Hvad angår The Pain Collector fortalte Vinnie Paz i et interview til Eytan Shander, at han allerede har skåret albummet helt ind til benet. Kun de bedste sange har ifølge Vinnie Paz, fået lov til at være en del af det færdige produkt, og det sikrer nogle solide tracks hele vejen igennem. Som gammel Vinnie Paz fan bliver man ikke skuffet, lyden er hård og lækker som man kender den.

Vinnie Paz er nok en af de rappere der knokler hårdest. Tidligere i år udgav han nemlig sammen med gruppen Jedi Mind Tricks pladen, The Bridge and the Abyss, og i 2017 blev det til et projekt med den enormt dygtige rapper Ill Bill. Kataloget vokser hele tiden, og derfor kan det også være svært at følge helt med i hvad der sker. Ved siden af hans projekt med Jedi Mind Tricks, har han nemlig også lavet en del med gruppen Army of the Pharoes.

The Pain Collector indeholder I alt 19 numre, flere bars end fængslet i Guantanamo bay og nogle ekstremt stærke produktioner. Noget der i høj grad karakteriserer lyden, er instrumentalerne. Vinnie Paz er et unikum i hans udtryk, og hans lyd er yderst original og svær at reproducere. Derfor vil vi her på redaktionen varmt anbefale at du tjekker op for The Pain Collector.

Endnu bedre er det at du den 26. november kan opleve Vinnie Paz på Gimle i Roskilde.

Tjek op for The Pain Collector, og find dine billetter på linket her til en koncert du ikke vil gå glip af!