Ugens udgivelser #38

Vi har traditionen tro opdateret jer med ugens Brandvarme udgivelser, uge #38. Der er kommet en masse helt igennem vilde tracks, som du kan høre lige her!

Artigeardit – Tempo

Den stabile rapper Artigeardit leverer denne uge et dejligt track kaldet Tempo. Hans laid back flow, og hans ordspil er altid en fornøjelse at lytte til. Niveauet er ikke faldet en del siden VILDEDAGE, og hvis du var vil med stilen den gang, kommer du også til at elske dette track!

Omar feat PAY – Bedre Dage

Rapperen Omar kendt fra sangen Ik tal til mig, er gået sammen med PAY, om nummeret bedre dage. Med en brandvarm produktion og et melodisk flow, vil du helt klart nyde lyden af denne her.

Tomrum – Godt lide

Tomrum er ude med singlen Bedre Dage, det er et godt nummer til de sene efterårs aftner. Vi kan varmt anbefale dette, hvis du vil have en lækker tune at rocke til.

David Dieu – Mama Caliente

RNB inspireret rap med lækker instrumental, der giver en lyst til at ligge i solen med en Piná Colada, spille beach volley og feste natten lang. Stilen mener lidt om Kesi, men David Dieu formår alligevel at skabe sin egen stil. Hvis du var vild med Mamacita, vil du helt sikkert også elske denne her!

Emil Kruse feat Louis Samson – Tæt På

En af mine personlige favoritter Emil Kruse også kendt som AESTHETIC, har sammen med Louis Samson droppet denne banger Tæt På. Melodisk rap med et catchy omkvæd direkte til øregangen.