Cecilia Dimma udgiver debut-ep

Dansk-etiopiske Cecilie Dimma udgiver sin debut EP “Addicted to the Drama”.

Med single-forløberen ’Ice Cream’, som blev udgivet tilbage i april, har Cecilie Dimma fået en god start i form af afspilning på P3 (Vidundergrunden), flere udenlandske net-radioer og 16 blog-mentions. Derudover er sangen ’Liquid Diet’ blevet anbefalet af Karrierekanonen tidligere i år, og hun er samtidigt blevet udvalgt til at spille til UHØRT festival 2018.

Den 4-tracks lange EP består af contemporary r&b, soul og pop elementer infuseret med moderne, ambiente og urbane elementer, som er med til at skabe en stærk og international lyd.

De fire tracks på EP’en er bundet op omkring temaerne lyst, begær, savn og afhængighed. Selvom teksternes ærlighed og sårbarhed står i kontrast til Cecilie Dimmas kraftfulde vokal, bindes denne forskellighed sammen via de neo-soulet og futuristiske produktioner.

EP’en er udviklet under et samarbejde mellem Cecilie Dimma, producer Frederik H. Lacoppidan (COPP), sangskriver Ermias Zeghai og guitarist Thejs Nyland Sørensen.

Hør nummeret “Liguid diet” på Drop Dead’s playliste!!!