Rust x Affiliated: kæmpe blokparty på Nørrebro

På fredag holder Affiliated en kæmpe gadefest på Guldbergsgade i samarbejde med RUST. 

Når gadekultur møder god musik går tingene op i en højere enhed. Dette sker Fredag d. 13. Juli, når Affiliated i samarbejde med RUST afholder en kæmpe gadefest.

Guldbergsgade vil blive spærret af til fest og dans når årets sommerfest sættes igang. Oplev et 6 timers event med flere af Danmarks mest talentfulde acts, når pladeselskabet Affiliated viser deres artister frem i et skudsikkert line-up.

Både RUST og Affiliated er kendt for at sætte stemningen højt til deres shows og dette bliver ingen undtagelse. Vi vil på denne legendariske dag sørge for at holde publikum dansene, fadøllene kolde og atmosfæren magisk. Med Affiliateds dygtige artister kan man opleve alt fra hårdtslående hiphop til ”feel good vibes” og neo soul tunes. Dette er en unik mulighed for at møde det nye pladeselskab i Københavns lækre omgivelser og samtidig en oplagt måde at starte weekenden på. Eventet er gratis og åbent for alle og udover de mange dygtige Affiliated artister, vil der være prominente gæsteoptrædener, beat-battle og konkurrencer. På dagen bliver der også opsat madboder og barer, så der er sørget for sulten og tørsten.

Link til facebook-eventet. 

Hør hele Affiliated-holdet sammen på cypheren “Lullaby” på Drop Dead’s playliste!!!