Der er “Junglelov” på Pay’s nye single feat. Sivas

Pay er ude med sin 4. single, som gæstes af ingen ringere end Sivas. 

Århusianske Pay rapper endnu engang om penge på sin nye single “Junglelov” – denne gang om følelsen af ‘junglelov’, der opstår i kvarteret i jagten på penge, når de unge er stresset og vil gøre alt for at ha’ penthouse ved vandet.

Nogle linjer lyder:

– “Uh, alting her det handler om at bli’ rig / Uh, min bror han løber stadig efter den mil / Uh, han sagde til mig “Toppen fortjener vi” / Men han er stadig på bunden, ya zalami”. 

Sivas lægger et stærkt vers på nummeret. Sivas har altid været god til at spotte de nye unge og lægge en feature – Først med Gilli tilbage i 2014 på “DAUDA”. Herefter på Jamaika’s “Trip nok” og senest på den helt unge ZK’s track “Drama”.

Hør “Junglelov” på Drop Dead’s playliste!!!