Jonyer Lucas kommer til Danmark

Natklubben Rust har netop annonceret, at de vil gæste den verdensomspændende rapper Joyner Lucas. Joyner Lucas slog for alvor igennem med sangen, I´m not racist, hvor han forklarede situationen omkring afro-amerikanerne, dette er dog langfra hans eneste banger. Omtrent samme tidspunkt udgav han Gucci Gang remixet, hvor han bodybaggede Lil Pumps kendte Gucci beat.

Joyner Lucas har i den grad positioneret sig selv, som en af de dygtigste rappere i spillet til dato. Hans flow er særligt karakteristisk og han kan spytte bars i et tempo, som får en til at tænke på Busta Rhymes og Eminem. Han er dog langtfra en kopi af de to, og han har i den grad sin egen stil.

Storytelling er noget der står Joyner Lucas meget nært, og man bliver for alvor solgt, når man hører nummeret, I’m Sorry (508)-507-2209. Dette nummer bragte mange kontroverser, da Logic senere hen udgav et nummer af storset samme titel. Det var Joyner Lucas knap så glad for, og det udviklede sig til en hel beef mellem de to.

Et par år efter, kan vi dog glæde os over at han kommer til Danmark, noget man helt bestemt kan se frem til. Joyner Lucas kommer til at ligge hele salen ned, og det bliver et brag af en fest, når han den 18. august vælter spillestedet på Nørrebro.

Find eventet lige her og sørg for at køb billetten inden det er for sent!

Lyt til Gucci Gang (remixet) nedenunder