Cristo gør det ligesom “JORDAN” på ny single

Den energiske og passionerede Aalborg-rapper Cristo udkom i fredags med sin anden single ”JORDAN”.

”Rapper de snakker, overdriver, sluk nu radioen kan ikke høre mere, rammer toppen giv mig et år mere ” – Cristo

Sådan lyder det fra den unge rapper på det nye nummer, hvor han blandt andet udfordrer sine danske kollegaer og sammenligner sin stil med den tidligere amerikanske og legendariske basketboldspiller Michael Jordan. Siden Cristo’s første udgivelse  ”Jaja”, som hittede med cirka 40.000 visninger på Youtube og blev spillet mere end 15.000 gange på Spotify, har nummeret skabt en enorm og positiv opmærksomhed. Hvis man følger den målrettede rapper på de sociale medier afslørede han for kort tid siden på sin officielle Facebook-side CRISTO, at han har skrevet kontrakt med det danske pladeselskab DISCO:WAX, som har distribueret udgivelser for blandt andet navne som Sivas, Faustix, Clemens og Alexander Brown.

Du kan lytte til det brandvarme nummer på Dropdead’s Spotify-playliste nedenfor: