Lillebittebock er ude med “Spørgsmål”, men har ingen svar

 

Iblandt den nye bølge af Soundcloud-rap har Lillebittebock gjort sig særligt bemærket hos mange hiphop-entusiaster. Fornyligt udgav den melodiske og talentfulde rapper sin nye single ”Spørgsmål”.  Videoens visuelle udtryk understreger tydeligt nummerets euforiske vibe med dets nærmest pop-agtige karakter,  i modsætning til lyrikken som afspejler en mere følsom, alvorlig og reflekterende side.

Da den unge rapper gæstede Standard -Soundvenue hip hop podcast, fortalte han åbent om sin musik. Med et smil på læben, fortæller han i interviewet, at han i sin ungdom gik til mange psykologer og muligvis derfor, er vant til at snakke om sine følelser. Denne humoristiske og spøjse attitude blandet med noget ærlighed og alvor, gør det nye nummer virkelig interessant både at se og lytte til.