Gigis til fest på Rust

Du husker nok da Gigis drengene først vandt frem. Deres sjove og ofte kontroversielle videoer, blev delt vidt omkring. De har nu sikret sig over 40.000 abonnenter på youtube, og fortsætter stadig med at lave underholdning. Gigis musikvideo “Flæk” sikrede sig stabile 422.000 afspilninger på Youtube, siden da har de udgivet “Hazin” som nu har 21.000 afspilninger.

Med udråb som “Hva sker der joe?” og “Lad vær og snak for meget mand,” formår de at skille vandene og samle dem igen. Gigis leverer noget helt unikt, og deres karakterer er virkelig stærke og sjove.

De minder mig om Gorillaz, som også har taget maskerne til sig. Lige præcis maskerne er blevet en del af Gigis jargon, og du kan opleve dem, den 26. maj, på Rust natklub. Her vil de hver især være iført en maske, som repræsenterer en rolle. Dette kommer til at tilføre et helt nyt element til serien, og helt klart noget der er værd at se. Ved siden af Gigis koncert, kommer der også til at være anden underholdning, men det kan du alt sammen læse lige her.

Sørg for at tune ind på begivenheden, så du ikke går glip af nyhederne, og subscribe til deres youtube kanal Gigis Officiel. Drengene fra Gigis udtalte i 2017 til Soundvenue “Vi ved vi er de sjoveste i Danmark lige nu,” så barren sættes højt når drengene indtræder scenen. Deres identitet forbliver hemmelig indtil videre, men nu har du muligheden for at komme et skridt tættere på succesen, om dem der startede fra bunden, med en ide og et talent.

Vi kan her på redaktionen varmt anbefale at du slår et smut forbi Rust lørdag den 26. I mellemtiden kan du lytte til deres nyeste banger Hazin lige her!