Kompromisløs feminist sparker røv: Princess Nokias “nye” mixtape

Alright – vi SKAL snakke om Princess Nokia! Hun er bl.a. kendt for sine modige reaktioner på upassende adfærd ved hendes koncerter, og generelt bare for at turde at kalde respektløse handlinger ud, og stille sig kritisk over det forældede syn, der ofte er på kvinder i hiphoppens verden. Ingen tvivl om, at hun har noget på hjerte og på scenen udleves det på en stærk og aggressiv måde – og vi kan lide det! Princess Nokia bliver kun større og større. Hun har fornylig været aktuel med sin optræden på den omtalte Coachella, side om side med mange andre store navne. På hendes nye mixtape, ”A Girl Cried Red”, fra d. 13. april, får vi lov til at se en lidt mere sårbar side af Princess Nokia, hvor hun viser, at hun også kan føle tingene ikke går rigtigt, og at hun fejler og kan blive ked af det. Mixtapet er en symbiose af hiphop og emo-rock, som tilsammen skaber et nyt unikt univers.

Tjek “For the night” ud her, det er et af de mest hørte numre fra mixtapet.