Drop Dead’s playliste er opdateret med ugens bedste udgivelser

Drop Dead’s playliste er som altid opdateret med alle de bedste udgivelser fra ugen.

Camilo & Grande – “Legende leth”
“Legene leth” er første single fra duoen siden 2015. I et interview med Drop Dead blog tilbage i februar fortalte den ene halvdel Tobias Rahim:

– “Vi mødtes 10 dage i Barcelona og lavede næsten en hel plade. Jeg har ny inspiration med fra Toby Tabu, og tror også den pause vi har haft, har gjort, at vi begge har en ny og fed energi”.

– “Nu vi her”
“Nu vi her” er første nummer fra Kå i 2018. Et år, hvor vi forhåbentligt kommer til at høre meget mere fra hans side. Nummeret er produceret af Shykat – hør det på Soundcloud her.

Ed feat. Fazli – “Me & you”
“Me & you” er første track fra Ed, som netop har signet kontrakt med Forceone. Med på engelsksproget vokal er Fazli – læs mere om Fazli’s nye engelsksprogede drøm i interview her. 

Sivas “Ultra” (album)
“Ultra” indeholder 8 numre med features fra Gilli, Stepz og MellemFingaMuzik. Alle sange er produceret af Sivas’s faste følgesvend Reza, på nær to numre som er produceret af henholdsvis Jens Ole McCoy og Mantra.

Noah Carter – “2nd demo” (album)
Noah Carter beviser sit værd på opfølgeren til “Couch Dreams”. “2nd demo” indeholder hele 13 sange, som både fører os tilbage til hans første udgivelser, men viser også nye sider af BOC-medlemmet.

Izzyy – “Lyset”
Der sker meget i fire/tolv kollektivet for tiden – og nu er der endeligt nyt fra Izzyy, som er ude med sin første single i 2018.

Husk, at du kan opleve Izzyy sammen Eebz og Bar Z til Armani Release i Drop Dead’s butik på Larsbjørnsstræde den 5. maj.

Bassam – “Andale”
“Andale” er første single fra Bassam, men også første single fra det nye musikselskab “Probation”. Promation er startet af de tidligere bandemedlemer Sleiman og Khaled Ghali i 2017 med en vision om at hjælpe unge artister med at få musik ud til masserne.

Baby Bino – “Jordbær”
Pizzagang, 25/8 eller RigForEvigt – lige meget hvad, så kan man altid forvente en banger fra Baby video – se Baby Bino med alle sine venner i videoen her. 

Hotskull – “Fyah”
Hotskull bringer ild på hendes anden single.

Hør alle sangene på Drop Dead’s playliste her: