Professionel bokser rapper LIVE med eget band i ny video

DISCO er bedre kendt som professionel bokser Andreas Lynggaard hos Mogens Palle. Han er opvokset på Falster og med et højt temperament, fik det tit den unge knægt i problemer. Han var en frisk gadedreng med krudt i røven. I en tidlig alder startede han til boksning, som var med til at hjælpe ham på rette spor og få styr på temperamentet. I dag er den målrettede bokser ude med sin første officielle single ”Oui Oui”.

I begyndelsen af 2017 fik den unge og friske gadedreng for alvor mulighed for at vise sine lyriske evner, da han til en polterabend hos en fælles ven, valgte at rappe en selvskrevet tekst foran Jokeren. En rapper som i mange år har haft en enorm indflydelse på den danske rapscene.  Dagen efter ringede Jokeren tilbage og bad Andreas om at skrive en rap, som han skulle fremlægge foran ham.  Med en positiv modtagelse og et udråb som ”Sindsygt!”, blev pladerne vendt. Andreas blev Jokeren’s nye backup rapper. Og således slog den unge rapper igennem. Med en solid opbakning og støtte fra sin lærermester, har DISCO fået lyst at dele mere af sin egen musik. Rapperen laver musik fra gaden (gangstar rap) som lyrisk typisk skildrer alvorlige emner og når DISCO kaster sig over musikken er lyden ofte hård og sjælfuld. Jens Michael, som er trommeslager og kapelmester hos Jokeren, så derfor en oplagt mulighed for et samarbejde og foreslog, at lave en live session af ”Oui Oui” med band. Dette er der kommet et lækkert resultat ud af. Med et eksplosivt band YoungGifted i baghånden, står DISCO og rapper live i den nye video. Lyden er autentisk og anderledes med nuancer af metal og en lækker live lyd, som harmonerer godt med DISCO’s vokal. Nummeret ”Oui Oui” handler om at folk snakker for meget om noget de ikke ved noget om. Selvom nogen kan tænke, at det kan være svært at skulle balancere mellem sin seriøse træning i bokselokalet og musikken på én gang, så ser rapperen ikke nogen hindring heri. DISCO har kun fået mere blod på tanden og glæder sig til at dele en masse musik, som han lige nu sidder og arbejder på med sin producer Musti.

Du kan se og lyt til den brandvarme live session nedenfor. Følg gerne den unge rapper og vis ham lidt kærlighed på de sociale medier HER