Drop Dead’s playliste er opdateret med alt det bedste fra ugen

Drop Dead’s playliste er endnu engang opdateret med alt det bedste fra ugen – Koncertaktuelle Kesi og Gigis er ude med hver deres nye single, der er nyt fra RH og Pay, og så har Ung Cezar to hemmelige gæster med på sin nye single.

Læs med her!!!

Kesi feat. Benny Jamz og MellemFingaMuzik – “Nye produkter”
Featuring på tracket “Nye produkter” har Kesi Benny Jamz, Branco og Stepz. Et af Kesis mere hårde numre efter numre som “Følelsen” og “Ligesom mig”. Tekstens omdrejnings punkt er endnu engang Kesi og vennernes dominans lige nu.

Husk, at Kesi kan opleves live på hans solo-tour, hvor der stadig er billetter til Århus og Aalborg. Derudover kan han opleves den 30. marts i Næstved Arena sammen med BOC-medlemmerne Gilli og Benny Jamz.

Gigis – “Ramt”
Kewan “lægger beatet normalt” som altid på den nye single fra Gigis-gruppen. På nummeret “Ramt” er karakteren Ali blevet ramt af kærlighed til pigen Yasmina – En pige der er så dejlig, at hun “sikkert også kunne få Gilli, for du den ækte vare”, som Ali synger.

Gigis er en animeret webtegnefilm, der beskriver sig selv som en “Udansk tegnefilm om Danmark”.
Det er indvandrersatire for alle, der på humoristisk vis fortæller om samfundsmæssige aktuelle emner – det gælder alt fra Inger Støjbergs politik, Distortion til X-factor – læs mere om Gigis her.

Husk, at Gigis kan opleves live den 30. marts på Bremen.

RH – “For sent”
RH råder endnu engang og stadig med aktualitet de unge til at tage de rigtig beslutninger i deres liv. Han synger blandt andet: “Skal det ende med, at min lillebror spiller bold i gården med skudsikker vest på” og “Ingen ting tager du med i din grav – hverken penge eller dyrebare ting”.

Ung Cezar – “Ligger i blodet”
“Ligger i blodet” er 2. single og opfølgeren til nummeret “Hilfiger” i 2018 fra Ung Cezar , der er signet hos Vejle musikselskabet Force One. 

Med som feature er to hemmelige gæster – en af dem kunne meget vel være fra det fængslede Force One signede medlem Jamaika, der har indspillet sit vers fra en telefon i fælgslet, som det meget autentisk også kan høres på kvaliteten. 

Pay – “Mona Lisa”
Århusianske Pay har allerede slået sit navn fast på den danske musikscene med kun tre single bag sig – først med hitsinglen “Lay Lay” og den mere tunge efterfølger “Bon appétit”.

Nu er Pay så klar med sin tredje single “Mona Lisa”, der bruges som et synonym for penge. 

Find alle sangene på Drop Dead’s playliste her: