Drop Dead’s playliste er opdateret

Drop Dead’s playliste er endnu engang opdateret med alt det bedste fra ugen –Der er nyt fra David Dieu, Danni er i topform, NODE udgiver album, Mund de Carlo er ude 2. single fra sit kommende album og interviews med JJ Paulo og ZublimE

Læs med her!!!

Node feat. Gilli – “For mig selv” + album
Hit-mageren Node er endelig ude med sit debutalbum “Cambiarme”, der betyder; “Jeg ændrer mig” på spansk. På albummets 12 numre tager Node lytteren igennem sin personlige historie.

Danni – “Topform”
Danni er tilbage i topform på sin nye single. Det er første single fra Danni i 2018 og her på bloggen, har vi glædet os – og vi er bestemt ikke skuffede.

David Dieu – “Pakistani”
“Fortæl mig, hvor du fra”, synger David Dieu på nummeret “Pakistani”, der er dedikeret til alle de forskellige kvinder, der findes rundt om i verden.

JJ Paulo – “Dark child brigh drems”
JJ Paulo er netop hjemvendt fra en medietur til Tanzania – tidligere på ugen fangede vi ham til et interview om hans nye single “Dark child bright dreams” og om at slå igennem i Tanzania – læs interviewet med JJ Paulo her.

ZublimE – “Dear Kristoffer”
Upcoming artist ZublimE har netop har udgivet sit debut album “What’s found is lost”. På bloggen fik vi os en snak med ham – læs interviewet her.

Mund de Carlo – “Slaver af bølgerne”
Mund De Carlo er ude med sin anden single fra sit kommende album “Hovedet på bloggen” – læs mere om det nye track “Slaver af bølgerne” og det kommende album her.

Hør alle sangene på Drop Dead’s playliste her: