Foto: Jonathan Søe Christensen

Ny single ude med Aalborg-sangerinden ΔLEXIΛ “Minder fra igår”

På bloggen holder vi øje med den nye aalborgensiske sangerinde og rapper ΔLEXIΛ , som i denne uge er hoppet ind på karrierekanon’s anbefalingsliste.

Michaela Keller, som også går under navnet ΔLEXIΛ, har i et samarbejde med rapperen Dobbel L’s udgivet nummeret ”Minder fra i går”. Lyt til nummeret nedenfor:

”Minder Fra I går” forsøger, at sætte fokus på den kemi der kan opstå, når to personer mødes og har lyst til mere af hinanden. Det er nemlig ikke altid, man kan vælge, hvem man finder attraktiv. Det er også den vibe sangen forsøger, at skabe. Tempoet i sangen er derfor skruet ned, således man kan lytte til balladen mellem kvinden og manden.

Sangerindens musik er typisk urban inspireret med primært fokus på R&B. Derudover skriver hun også sine egne tekster.  Musikken er ofte slow, men med let genkendelige melodier og beats, der rammer tiden. Samtidigt med, at musikken følger urban-genrens udvikling, så har den også en mediterende vibe og føles tilbagelænet.

Musikken har altid fyldt meget i hendes liv og har ofte været med til, at motivere hende. Derudover giver musikken hende også mulighed for at udtrykke sig selv, som ingen ord kan beskrive alene.

ΔLEXIΛ har tidligere skrevet sange med forskellige artister og ét af de numre hun optræder på, er Wine – ShakG. Her synger hun omkvædet. Sangen er da også blevet spillet i flere urban sammenhænge, såsom til afrobeats-festivaler og koncerter. Desuden kommer der snart en nyere version af nummeret med ΔLEXIΛ’s vers på.

Følg den unge sangerinde og vis hende lidt kærlighed på de sociale medier HER

Se også live optræden med sangen Wine – ShakG nedenfor:

Foto: Jonathan Søe Christensen