Danmarks nye rap-stjerneskud: Adnan

Danmarks nyeste rap-stjerneskud, Adnan, er aktuel med hans nye single “Ringen”.

Rapperen fortæller at “Ringen” er en indbydelse til alle Danmarks rappere, om at møde ham i en duel ansigt til ansigt. En duel selv en garvet MC burde frygte, fordi niveauet hos Adnan er højt: skarpe flows og vilde hooks. Bassen pumper hårdt hele vejen igennem, og man kan ikke gøre andet end at lade sig rive med i den intense stemning.

Adnan er en del af musik kollektivet Vice Versa, som producerer alt selv. De kommer fra Aarhus, og har netop lige spillet en koncert på Rust i København.

Rapperen kan allerede nu garantere at der er mere musik på vej – og jeg glæder mig virkelig meget til hans næste track. Det er nemlig sjældent man ser så velproduceret et nummer, og det er rart at se nogen med en så stor en kærlighed til musikken.

Musikvideoen er optagelserne fra deres sidste to koncerter. Den har nogle rigtig lækre visuals, som understøtter sangen på en super god måde.

Nu venter jeg spændt på at de slår et smut forbi København igen. For hvis Adnan fortsætter med dette høje niveau, så ved kun guderne hvor han kan ende.

Du kan lytte til “Ringen” lige her

@Emil Larsen