Redman reagerer på Eminem’s BET* freestyle

Eminem’s freestyle ved BET cypher i år, har skabt mange debatter i hiphop verdenen. Og mange rappers har reageret til hans seneste værk. Ikke så overraskende, var det Snoop Dogg, som havde “first response” hvor han sender skud ud til Em, for at sige noget ægte shit!

Det er snart ved at være længe siden at Civil Rights Act of 1964 blev indført i USA. Denne lov gør det lige for alle at være i landet uden diskrimination af race, køn, religion m.m. men landet har tydeligvis stadig kontroverser, med at leve op til dette, baseret på penge og magt. Nogle mener, at der var brug for en “hvid” mand til at levere dette budskab (!).

Mange rappere, kendte, og sågar politikere, hylder Eminem på alle platformer. Tydeligvis viser rapperen, hvor stærkt han står i forhold til hans platform.

Mange andre artister har igennem årene prøvet at få samme budskab ud, såsom N.W.A, Public Enemy, og nogle af de nyere rappere som J. cole og Kendrick Lamar. Selv danske Hvid Sjokolade.

Hvis du virkelig lytter til hiphop, er der utallige artister, som har skrevet om problemer i samfundet og bragt det på bordet via hiphoppens vej..

Se her hvad Redman fra Wu-tang har at sige til cypheren og hans holdning til Eminems freestyle!