Ny video fra Danni

Tidligere på måneden udgav Danni nummeret “Aldrig for sent”, og nu er der kommet video til nummeret.

Nummeret er lavet i samarbejde med Dannis faste producer, TauMau. Lytter man efter teksten, kan man høre, at der gemmer sig et vigtigt budskab bag Dannis hårdslående levering. Danni rapper blandt andet: “Det aldrig for sent at tænke sig om. Det aldrig for sent at vende om”. I et interview med Redbull fortæller Taumau, at budskabet i sangen er, at man altid kan tage kontrol over sit liv og træffe det gode valg i livet.

I et interviewet fortæller Danni også, at han er studiet hver dag for at arbejde på sit eget materiale, og så teaser han for nyt musik i samarbejde med fætteren Carmon. Han lover også nyt fra supergruppen Os, der tidligere på året udgav dobbeltsingle.

Se videoen til “Aldrig for sent” her og spot Danni i frisk tøj fra Pelle Pelle, som han er ambassadør for: