Wu-Tang Saga Continues! – People Say ft. Redman

Er du true til dit Hiphop? så ved du at Wutang Saga Continues, og udkom med nyt album igår. er du helt syg efter, at lytte til resten af numrene på pladen? så kan du allerede pre-order din plade på  (www.36chambers.com) Wu-Tang clan har gannem årene haft en verden omrejsende succes. og forsætter til dags dato, med at producere bangers! du kender helt sikker numre som, C.R.E.A.M, Triumfh, protect ya neck, Brooklyn zoo og ikke mindst The Gravel Pit.

Wu-tang Clan har altid jernene i ilden. I 2015 udgav de et album “once upon a time in shaulin” albummet blev udgivet, som et kunstværk og sat til salg. Albummet blev købt af en pharmaceutical millionær Martin Shkreli (most hated man in USA) for $2 millioner dollars. 

Shkreli har sat albummet til salg på eBay og i følge forbes-list. Albummet blev sat til salg i sidste uge. men er det solg eller ej ? er det store spørngsmål nu. Der har været mange øjne på albummet de sidste par år og ikke mindst din sidste måneds tid. følg debatten her på Dropdead og lad vide hvad du syntes. En ting er sikkert Wu-tang forstår at lave det tidsløst. Wa-tang forever!

Her har du så deres seneste skud på stammen. People Say ft. Redman og som i kan så og høre, er budskabet lige i skabet til denne debat !