Interview med BATES + Eksklusiv T-shirt release

Drop Dead bloggen var så heldige at få lov at besøge den verdenskendte graffiti kunstner BATES i hans atelier i Malmö.

I anledningen af BATES t-shirt launch havde vi taget en hvid tee med for at se om han stadig kunne tegne det gamle Drop Dead logo. Vi fik os en lille snak om t-shirten, og hans samarbejde med Drop Dead, der startede i midt 90’erne i butikken i Larslejsstræde.

Hvordan opstod samarbejdet med Drop Dead i sin tid?

Jeg tog kontakt til dem i sin tid, da jeg gerne ville male fronten på butikken i Larslejsstræde. Siden da har jeg lavet en masse arbejde for dem, bl.a. har jeg malet nogle af væggene på det gamle lager på Nørrebro, og derudover har jeg også lavet deres logo, og skriften som du ser på deres t-shirts og hoodies hvor der står ‘Drop Dead’. 

Hvad arbejder du på nu?

Jeg har lavet nogle nye t-shirts fordi mange følgere og fans har spurgt mig om hvor de kunne købe merchandise. De der ikke har råd til at købe et maleri, ville også meget gerne ‘være med’, og derfor har jeg lavet en limited t-shirt.

Hvor kan man købe en?

Jeg started med at launche dem på min Instagram, og nu er de næsten udsolgt. Derfor har Jeg også smidt en bunke t-shirts over til Drop Dead, så der kan du også snart købe dem.

Hvad byder fremtiden på?

Jeg fortsætter bare med det jeg gør, mit fokus er på udstillinger, så jeg laver kunst i mit studie til daglig og så har jeg en udstilling i Tyskland til december. Her om sommeren er det jo højsæson for festivaler hvor jeg også bliver inviteret på jobs som f.eks. dommer ved battles,  eller male på vægge.

Kommer vi til at se et BATES / Drop Dead samarbejde igen?

Ja – vi arbejder på det, men timingen skal være rigtig, Vi ville rigtig gerne lave noget med Pelle Pelle kollektionen, men det blev meget omfangsrigt. Måske skal vi opdatere logoet, og så ser vi hvordan det går med t shirten. Jeg vil gerne nå ud til fansne med mindre produkter og merchandise, men mit fokus er på kunsten. T-shirts er meget arbejde som tager min tid væk fra at male.

 

Tjek op for hele interviewet (engelsk tale) her