Cristo er ude med ny single: ”Jaja”

Den nye Aalborg-rapper Cristo, har fornyligt udgivet sin nye single ”Jaja”.

Dette track adskiller sig fra hans tidligere numre, da han typisk rappede på engelsk.

Aalborg-drengen har igen fået blod på tanden, efter en kort tids pause og har valgt, at udfordre sig selv, ved at producere et dansk rap nummer, fremfor på engelsk.

Siden han var 12 år, har Cristo lyttet til rapmusik og har i mange år været inspireret af kendte rappere såsom 50 cent og 2Pac. Men nu forsøger han, at realisere sin drøm, som rapmusiker med fokus på det danske publikum.

Til Drop Dead bloggen, fortæller Cristo at sangen handler om de mennesker han omgås med, penge og swag.

Han havde tidligt i sit liv bevæget sig ud i nogle forkerte kredse, men begyndte i 2013 at producere musik, som hjalp ham til at komme ud af sin kriminelle løbebane. I dag vil han skabe musik, som skal være med til at give folk en god vibe og få dem til at danse og smile.

Hans tekster bærer da også præg af, at de ikke omhandler dybe emner, men bare om at nyde livet, at feste og at opnå sine mål og drømme. Budskabet handler i sidste ende om, at man ikke skal tage livet alt for seriøst. Det gør han også på sin helt egen måde med hans nye single ”Jaja”.

Klik på linket nedenfor og hør den nye Aalborg-lyd fra Cristo: